SHALOM OUDDORP

SHALOM OUDDORP Restaurant - Pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 575 beoordelingen
5 jul 2020 om 19:47 Het duurt ontzettend lang voordat je je eten krijgt! De salade was sompig en erg weinig. Ook werd ik aan de telefoon niet fijn geholpen!
4 jul 2020 om 21:49 15 a 20minuten te laat bezorgd, jammer maar niet erg voor ons. Helaas waren de pizza’s wat taai (niet knapperig) en niet zo heel warm (de pizzeria zit hier heel dichtbij dus de pizza hier warm bezorgen zou met gemak moeten kunnen. De smaak was prima
4 jul 2020 om 21:35 Fanden wir jetzt so überhaupt nicht lecker weder Salat noch Döner noch Pizza noch calzone hat geschmeckt Echt schade
30 jun 2020 om 2:10 Erg lekker, ik ga vaker bestellen! Als ik in Zeeland ben:)
28 jun 2020 om 23:09 Onverstaanbare service via de telefoon en echt heel asociaal. Vreselijk goor eten, nog rauw deeg in de pizza. En zure pasta saus
28 jun 2020 om 22:20 Pizza's waren weer super
28 jun 2020 om 4:00 1 uur en 45 minuten wachten is echt te veel. Pizza's waren oke.
24 jun 2020 om 17:17 Eten was koud. Verder waren de kipnuggets nat/sompig, het was echt te vies om op te eten. En verder waa het vlees super taai. Ik snap niet waar ze de goeie beoordelingen vandaan hebben. Ik raad aan om hier niet te bestellen!
22 jun 2020 om 8:41 Eten was weer heerlijk bezorging ook top
20 jun 2020 om 21:18 Voor een drukke zaterdag mooi op tijd bezorgd! Eten was (zoals altijd) prima: spareribs zijn hier een absolute aanrader en de pizza's zijn hier ook heerlijk!
19 jun 2020 om 18:45 Netjes op tijd, lekkere pizza's